ADCONS

Cum lucrăm
si standarde de calitate

Cum lucrăm?

Cum e să lucrați cu noi:
– Stabilim de la început felul în care colaborăm și respectăm regulile și condițiile stabilite.
Veți fi în CC la fiecare email dintre noi și beneficiarul final sau doar în email-urile pe care le doriți.

Toate ofertele de preț ajung la dumneavoastră.
– Oferim suport beneficiarilor finali (colegilor care au nevoie de produsul cerut) pentru a înțelege cât mai bine ceea ce doresc. Discutăm împreună proiectele pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. Nu așteptăm doar o comandă.
– Planificăm și măsurăm de trei ori înainte de a face o dată.
 Rata noastră de întârzieri, erori sau orice alte evenimente care duc la întârzierea livrării, este de sub 4%. Și noi mai greșim.
– Oferim GARANȚIE 100% pentru toate produsele pe care le livrăm.
– Când apare o urgență, nu vă dezamăgim. Fie că este un audit sau o piesă defectă.
Știm și noi ce înseamnă o urgență. Atunci când îți vine să dai cu ceva după furnizor, când îți spune că nu se poate așa de repede. Facem tot posibilul să livrăm în timp atunci când apare o urgență și pentru asta, lucrăm în două schimburi.

Cât de repede răspundem la cererile de ofertă?
Prețul final îl transmitem în 24 ore de la aprobarea proiectului tehnic și a detaliilor.

Dacă doriți o colaborare de lungă durată, transparentă, bazată pe încredere, atunci trebuie să știți că nouă ne plac aceste relații de parteneriat.
Nu ne culcăm pe-o ureche sau ne facem că plouă când ceva nu merge.

Punem la bătaie toată experiența noastră de peste zece ani și ne facem treaba așa cum trebuie, ca la finalul fiecărei comenzi toată lumea să fie mulțumită. Să fie cum spun englezii „A win-win situation”.

Vă invităm să ne faceți o vizită sau un audit pentru a vedea cum și unde lucrăm.
Oricând sunteți bineveniți.

 

Standarde de calitate


Pentru o garanție în plus, capacitatea noastră de a satisface nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri, am îmbunătățit continu sistemul de management al calității.
În august 2009, Sistemul de Management al Calității a fost certificat de SRAC în conformitate cu standardul ISO 9001:2008.
Ulterior, în anul 2011, sistemul de management al ADCONS a inclus și componente referitoare la mediu și la sănătatea și securitatea în muncă, obținând certificarea ISO 14001:2004 și BS OHSAS 18001:2007.
In anul 2015, sistemul de management integrat calitate-mediu-sănătate și securitate în muncă a fost re-certificat de SRAC.


Pentru a vizualiza certificatele, vezi AICI.

 

Calitatea
Managementul calității ne asigură să susținem o înaltă performanță a proceselor de proiectare și producție precum și a unei eficiente gestionări a informației.
Controlul tehnic al produselor, pe fluxul de fabricație sau la finalul execuției se realizează în laboratorul propriu de calitate, echipat cu dispozitive performante de masură și control.

Mediul înconjurător
Preocuparea față de protecția mediului este o altă componentă a sistemului de management foarte importantă pentru conducerea ADCONS. Întreprindem o multitudine de acțiuni privind gestionarea responsabilă a factorilor de mediu, prevenirea oricăror poluări accidentale și colectarea selectivă a deșeurilor și predarea acestora către companii specializate în valorificare sau eliminare.

Sănătatea şi securitatea în muncă
Pentru ADCONS, oamenii sunt cei mai importanţi, iar acestia devin o parte esenţială în sprijinirea obiectivelor strategice ale companiei. Această perspectivă este transpusă în practică prin recrutarea de profesioniști pe baza unui set de competenţe bine definit, recompensând performanţa și încurajând asumarea deplină a responsabilităţii, asigurând un climat bun de muncă si încredere, în condiţii de siguranţă a muncii, promovând colegialitatea la locul de muncă.

ADCONS investește permanent în oameni și în dezvoltarea lor, promovează prevenirea şi soluţionarea problemelor de mediu şi securitate a muncii.

ADCONS s-a consolidat datorită spiritului de echipă şi a permanentei preocupări pentru îmbunătăţire, dezvoltându-se în mod constant şi urmărind să devină unul dintre cei mai importanţi furnizori de prelucări mecanice din vestul ţării.